X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Network Cable Tester
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LN-226 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
These devices connect to the network to calculate key performance indicators to monitor the network and speed-up troubleshooting activities.
netwerksimulator
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:30:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13424
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar garantie
Lange productnaam Sitecom Network Cable Tester:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Network Cable Tester
Network Cable Tester

Marketingtekst Sitecom Network Cable Tester

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Network Cable Tester.
Met deze cable tester kun je je bestaande of zelfgemaakt netwerk- en ISDN kabels snel en eenvoudig doormeten en testen op signaalsterkte en breuken. Eventuele defecten in je bekabeling kunnen dankzij de cable tester snel opgespoord worden. Bij positieve meetresultaten kan bekabeling zodoende worden uitgesloten van eventuele storing.

- Controleer de staat van je kabel.
- Test netwerk- of telefoonkabels.
Korte samenvatting Sitecom Network Cable Tester:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Network Cable Tester-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Network Cable Tester, 59 x 115 x 25 mm
Lange samenvatting Sitecom Network Cable Tester:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Network Cable Tester, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Network Cable Tester. Afmetingen (BxDxH): 59 x 115 x 25 mm, Gewicht: 117 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
117 g
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
59 x 115 x 25 mm