X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Network Crimping Tool 6p/8p
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LN-225
Categorie :
Small tools used to cut, strip and crimp cables.
kabel krimpers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:28:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10277
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar garantie
Lange productnaam Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p
Network Crimping Tool 6p/8p

Marketingtekst Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p.
Deze crimping tool kun je je kabels op de juiste lengte afsnijden, strippen en voorzien van een connector. Hierdoor heb je dus een multifunctionele tool in handen waarmee je complete patchkabels of telefoonkabels op maat kunt maken.

- Maak op maat gemaakte patch- en telefoonkabels.
- Voorzie je kabel van een netwerkplug.
Korte samenvatting Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p, 366 g, 110 x 200, 150 x 4,5 x 300 mm, 496 g
Lange samenvatting Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Network Crimping Tool 6p/8p. Gewicht: 366 g, Afmetingen (BxDxH): 110 x 200. Afmetingen verpakking (BxDxH): 150 x 4,5 x 300 mm, Gewicht verpakking: 496 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
patch, telephone
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
150 x 4,5 x 300 mm
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
496 g
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
366 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
110 x 200 mm