X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Network USB 2.0 adapter 10/100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LN-029
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30683
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100
Network USB 2.0 adapter 10/100

Marketingtekst Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100.
Met de Network USB 2.0 adapter creëer je snel en eenvoudig een netwerkverbinding via de USB-poort op je PC of notebook. Het voordeel van de USB verbinding is, dat deze ‘Hot Pluggable’ is zodat je de adapter kunt aansluiten en in werking kan stellen zonder de computer te herstarten.

- Sluit je PC via USB aan op een netwerk.
- 10/100 Mbps compatible.
- USB 2.0 compatible.
Korte samenvatting Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100, Bedraad, USB, 100 Mbit/s, 325 g, 0 - 70 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Network USB 2.0 adapter 10/100. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Gewicht verpakking: 325 g. Afmetingen verpakking (BxDxH): 212,5 x 45 x 145,5 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Design
LED-indicatoren
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
325 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 70°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
212,5 x 45 x 145,5 mm