X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Network PCI Card 10/100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LN-001
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:35:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22596
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Network PCI Card 10/100:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Network PCI Card 10/100
Network PCI Card 10/100

Marketingtekst Sitecom Network PCI Card 10/100

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Network PCI Card 10/100.
Deze netwerk PCI kaart is de basis van ieder bedraad netwerk. Zowel thuis als op kantoor kun je een netwerk tussen meerdere pc’s creëren door deze direct (via een zgn. ‘crossed’ netwerkkabel) of via een HUB of Switch met elkaar te verbinden. Hierdoor wordt het mogelijk om onderling gegevens uit te wisselen, gezamenlijk gebruik te maken van aanwezige harde schijven, printers, etc.

- Verbind je desktop PC met je thuisnetwerk.
- Geschikt voor een ADSL/kabel internetverbinding.
- Plug & Play.
Korte samenvatting Sitecom Network PCI Card 10/100:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Network PCI Card 10/100-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Network PCI Card 10/100, Bedraad, PCI, 100 Mbit/s, ADMtek AN983B, PC, 45 g
Lange samenvatting Sitecom Network PCI Card 10/100:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Network PCI Card 10/100, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Network PCI Card 10/100. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Chipset: ADMtek AN983B. Compatibiliteit: PC. Gewicht: 45 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
PCI-bus
Lists details of the PCI Bus technology supported
32-bit, 33MHz
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Ethernet (RJ-45)
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Netwerk
Chipset
De chipset draagt zorg voor de communicatie tussen processor en de rest van de computer (randapparatuur, geheugen).\n\nMeestal bestaat de chipset uit 2 aparte chips: de Northbridge en de Southbridge. De eerste regelt het snelle verkeer tussen de processor en het geheugen en de grafische kaart (via de AGP). De tweede zorgt voor communicatie met de tragere componenten van de PC: de harde schijven, diskettestations, toetsenbord, USB en de andere slots naast de AGP.
ADMtek AN983B
Datastroombeheer
Yes
Prestatie
Wake-on-LAN
Met deze functie kunt u de computer vanaf een afstand opstarten wanneer hij op uw LAN (Local Area Network) aangesloten is.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
1
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/CE
Network ODI for DOS
Linux
UNIX
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
120 x 122 x 18 mm
Standaarden pc-kaart
Standaarden waaraan de pc-kaart voldoet.
PCI 2.1/2.2 ACPI/WOL