X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN-802
Categorie : video kabel adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:35:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7098
Deze statistiek is gebaseerd op de 66830 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65095 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter
DVI Digital video cable - DVI-D DFP 1.8m

Marketingtekst Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter.
Sommige digitale beeldschermen zijn voorzien van een zgn. ‘DFP’ (Digital Flatpanel) aansluiting. Om optimaal gebruik te kunnen maken van een digitale beeldweergave, heb je uiteraard ook een digitale aansluiting op je PC nodig. Met behulp van deze DVI Digital to DFP Cable kun je je beeldscherm wat voorzien is van een DFP aansluiting, verbinden met de digitale DVI aansluiting op je PC.
Korte samenvatting Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter:
Deze korte samenvatting van de Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D DFP 1.8m, Zwart
Lange samenvatting Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D <> DFP 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom DVI Digital video cable - DVI-D DFP 1.8m. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom DVI Analogue video cable DVI-A <> VGA 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter
Sitecom DVI Analogue video cable DVI-A <> VGA 1.8m 1.8m Zwart video kabel adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
CN-803
 —