X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 Repeater Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN-212
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:30:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28643
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom USB 2.0 Repeater Cable:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom USB 2.0 Repeater Cable
USB 2.0 repeater cable - 5m

Marketingtekst Sitecom USB 2.0 Repeater Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom USB 2.0 Repeater Cable.
Indien er een afstand tussen USB apparaat en computer overbrugd moet worden van meer dan 5 meter, moet het signaal van de kabel versterkt worden. De USB 2.0 repeater kabel versterkt dit signaal en staat garant voor een veilige verlenging tot 5 meter. Het is mogelijk om een totale afstand te overbruggen tot 50 meter door telkens te verlengen met repeater kabels.
Korte samenvatting Sitecom USB 2.0 Repeater Cable:
Deze korte samenvatting van de Sitecom USB 2.0 Repeater Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom USB 2.0 Repeater Cable, 5 m, Mannelijk/vrouwelijk, Zwart, 480 Mbit/s, Windows 2000/XP/Vista Mac OS
Lange samenvatting Sitecom USB 2.0 Repeater Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom USB 2.0 Repeater Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom USB 2.0 Repeater Cable. Lengte snoer: 5 m, Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Kleur van het product: Zwart. Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP/Vista Mac OS
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
5 m
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Kenmerken
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP/Vista
Mac OS
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom USB Extender
Sitecom USB Extender
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
CN-125
 —