X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 internal hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN-017 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:32:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20668
Deze statistiek is gebaseerd op de 66527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64791 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar garantie
Lange productnaam Sitecom USB 2.0 internal hub:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom USB 2.0 internal hub
USB 2.0 Internal HUB

Marketingtekst Sitecom USB 2.0 internal hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom USB 2.0 internal hub.
De USB 2.0 internal hub maakt het mogelijk om 4 extra USB apparaten via de USB poort op je PC aan te sluiten. Hiervoor wordt de hub in de vrije 3.5”/5.25” diskdrive ruimte ingebouwd. Indien je PC beschikt over USB 2.0 is een overdrachtssnelheid tot 480 Mbps gewaarborgd.

- Creëer 4 extra snelle USB poorten op je PC
- USB 2.0 compatible
- Plug & Play
Korte samenvatting Sitecom USB 2.0 internal hub:
Deze korte samenvatting van de Sitecom USB 2.0 internal hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom USB 2.0 internal hub, 1 USB (2.0), USB 2.0, Windows 98/2000/ME/XP, 206 x 145,5 x 70 mm
Lange samenvatting Sitecom USB 2.0 internal hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom USB 2.0 internal hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom USB 2.0 internal hub. Minimale systeemeisen: 1 USB (2.0). Interface: USB 2.0, Compatibele besturingssystemen: Windows 98/2000/ME/XP, Afmetingen verpakking (BxDxH): 206 x 145,5 x 70 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 USB (2.0)
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
1 USB (2.0)
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
370 g
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
206 x 145,5 x 70 mm
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/2000/ME/XP
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom USB 2.0 Hub 7 port
Sitecom USB 2.0 Hub 7 port
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
CN-035
 — 
Sitecom USB 2.0 Mini Hub w/pa
Sitecom USB 2.0 Mini Hub w/pa
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
CN-024
 —