X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Siemens
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CL75 Silk Flower Red
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L36880-N1550-S206 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een mobiele telefoon, ook wel GSM genoemd, kunt u natuurlijk bellen net als met een gewone telefoon. U heeft dan wel ook nog een SIM-kaart nodig van een telecomprovider. De meeste moderne mobiele telefoons kunnen echter veel meer dan alleen maar bellen: meestal kunt u er ook mee SMS\'en, internetten, spelletjes mee spelen, een uitgebreid adresboek mee bijhouden zodat u nooit meer telefoonnummers hoeft te onthouden of op te schrijven en nog veel meer.
mobiele telefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Siemens: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 15:24:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9692
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Siemens CL75 Silk Flower Red 90g:
De korte redactionele beschrijving van Siemens CL75 Silk Flower Red 90g
CL75 Silk Flower Red
Korte samenvatting Siemens CL75 Silk Flower Red 90g:
Deze korte samenvatting van de Siemens CL75 Silk Flower Red 90g-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Siemens CL75 Silk Flower Red, 128 x 160 Pixels, TFT, CSTN, 64 x 96 Pixels, 65536 kleuren, 640 x 480 Pixels
Lange samenvatting Siemens CL75 Silk Flower Red 90g:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Siemens CL75 Silk Flower Red 90g, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Siemens CL75 Silk Flower Red. Resolutie: 128 x 160 Pixels, Beeldscherm: TFT, Extern beeldscherm: CSTN. Hoofdcamera resolutie: 640 x 480 Pixels. Datanetwerk: GPRS. Videocompressieformaten: H.263. Type ringtone: Polyfonisch
Siemens CL75 Silk Flower Red Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.