X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sharkoon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Fan Silent Eagle 1000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TL6S05
Categorie :
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sharkoon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10411
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sharkoon Fan Silent Eagle 1000:
De korte redactionele beschrijving van Sharkoon Fan Silent Eagle 1000
Silent Eagle 1000 Zwart/Wit, 3-pins/4-pins

Marketingtekst Sharkoon Fan Silent Eagle 1000

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sharkoon Fan Silent Eagle 1000.
In tegenstelling tot andere koelers maakt de bijzondere oppervlakte structuur van de Silent Eagle-koeler een verbeterd luchtvolume mogelijk bij hetzelfde toerental.
Korte samenvatting Sharkoon Fan Silent Eagle 1000:
Deze korte samenvatting van de Sharkoon Fan Silent Eagle 1000-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sharkoon Fan Silent Eagle 1000, 80 x 80 x 25 mm
Lange samenvatting Sharkoon Fan Silent Eagle 1000:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sharkoon Fan Silent Eagle 1000, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sharkoon Fan Silent Eagle 1000. Afmetingen (BxDxH): 80 x 80 x 25 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
8,9 dB
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
1,44 W
Overige specificaties
Rotatiesnelheid
Rotatiesnelheid uitgedrukt in het aantal omwentelingen (rotaties) per minuut (rpm).
1000 RPM
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
80 x 80 x 25 mm
Luchtcirculatie
Description of the airflow characteristics for the product
11.3 CFM