X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sharkoon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4044951003723
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sharkoon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:28:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15857
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m:
De korte redactionele beschrijving van Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m
Cat.6 Equip Patchkabel 10 m

Marketingtekst Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m.
Deze Equip Cat.6 patchkabel heeft 'Gold-plated'-pins, is flexibel en niet geshield. De kabel heeft een lengte van 10,0 meter en is grijs van kleur.
Korte samenvatting Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m:
Deze korte samenvatting van de Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m, RJ-45, RJ-45, Grijs, Cat6
Lange samenvatting Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sharkoon CAT.6 Network Cable RJ45 grey 10 m. Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45, Kleur van het product: Grijs. Soort kabel: Cat6
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
10 m
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
RJ-45
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
RJ-45
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
Cat6