X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sharkoon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Anti-Vibe 80 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4044951001736
Categorie :
Shelves, arms and other components of racks.
rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sharkoon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18239
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs:
De korte redactionele beschrijving van Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs
VibeFixer ventilator frame 80 mm

Marketingtekst Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs.
De VibeFixer ventilator frame zorgt ervoor dat de harddisk op zijn plaats blijft zitten, d.m.v. het vastzetten van de schijf met rubberen banden. Hierdoor wordt het geluid van het trillen van de schijf gereduceerd. Past in een 3,5" slot. Voor een goede koeling kan er een fan op worden geplaatst. ( 80x80 )
Korte samenvatting Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs:
Deze korte samenvatting van de Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sharkoon Anti-Vibe 80 mm, Grijs
Lange samenvatting Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sharkoon Anti-Vibe 80 mm Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sharkoon Anti-Vibe 80 mm. Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
80 mm
Hoogte
Hoogte van het product
80 mm