X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Personal Storage 3000
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Personal Storage 3200
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U14E200
Categorie :
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:51:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9502
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver
Personal Storage 3200, 200GB, USB 2.0

Marketingtekst Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver.
Vergroot uw opslagruimte onmiddelijk, zodat u nog meer digitale foto's, muziek en gegevens op kunt slaan. De installatie is zeer eenvoudig - stop gewoon de stekker in een vrije USB poort van uw PC en klaar bent u. We hebben zelfs een verticale standaard in het pakket gestopt om uw bureaublad netjes te houden! Compatibel met de snelle USB 2.0 interface en USB 1.1.

Verbeter de werking van uw computer door uw bestanden op te slaan op de Maxtor Personal Storage 3200. Verkrijgbaar met capaciteiten tot 300GBGB! PC Compatibel.

- Makkelijk te installeren extra opslagruimte voor thuis of op kantoor.
- Perfect voor het opslaan van digitale foto's, muziek en gegevens.
- Het compacte ontwerp wordt geleverd met een standaard voor verticaal gebruik.
- Compatibel met USB 2.0 en 1.1.
Korte samenvatting Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver:
Deze korte samenvatting van de Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate Personal Storage 3000 Personal Storage 3200, Zilver, 5 - 35 °C, Pentium III, 500 Mhz, 100-240 VAC, 60HZ, Windows 2000 Professional, XP Professional, XP Home Edition
Lange samenvatting Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate Personal Storage 3000 3200 200GB Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Seagate Personal Storage 3200, Personal Storage 3000. Kleur van het product: Zilver. Minimale processor: Pentium III, 500 Mhz, Stroomvoorziening: 100-240 VAC, 60HZ, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000 Professional, XP Professional, XP Home Edition
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
200 GB
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Poorten & interfaces
USB-aansluiting*
Dankzij de snelle 2.0 USB connector kun je met dit toestel MP3-bestanden afspelen, opgeslagen op een USB geheugenstick.
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Energie
Stroomvoorziening via USB*
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Externe adapter
Yes
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
222 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
44 mm
Hoogte
Hoogte van het product
152 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-240 VAC, 60HZ
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium III, 500 Mhz
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Professional, XP Professional, XP Home Edition
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Seagate Personal Storage 3000 3200 250GB
Seagate Personal Storage 3000 3200 250GB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
U14H250
 — 
Seagate Personal Storage 3000 3200 300GB Zilver
Seagate Personal Storage 3000 3200 300GB Zilver
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
U14H300
 —