X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DiskStor 40 external HARD DRIVE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
STH6401U
Categorie :
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 29 nov 2016 14:03:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9105
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB:
De korte redactionele beschrijving van Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB
SEAGATE DiskStor 40 external HARD DRIVE/40GB/USB/5400rpm/

Marketingtekst Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB.
DiskStor External USB Hard Drive, Datakeeper data management software, ACDSee data imaging software, and accessories
Korte samenvatting Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB:
Deze korte samenvatting van de Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE, 40 GB, 5400 RPM, 8,9 ms, 10,9 ms
Lange samenvatting Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE 40GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Seagate DiskStor 40 external HARD DRIVE. Opslagcapaciteit harde schijf: 40 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM. Zoektijd (lezen): 8,9 ms, Zoektijd (schrijven): 10,9 ms
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Poorten & interfaces
USB-aansluiting *
Dankzij de snelle 2.0 USB connector kun je met dit toestel MP3-bestanden afspelen, opgeslagen op een USB geheugenstick.
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Overige specificaties
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
8,9 ms
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
10,9 ms