X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MOMENTUS 20GB ATA100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ST92811A
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:17:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8823
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100:
De korte redactionele beschrijving van Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100
MOMENTUS 20GB ATA100 2.5HH 5400RPM 8MB

Marketingtekst Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100.
Seagate Momentus unlocks the power of notebook computers with a 5400-RPM spin speed and optional 8MB cache buffer. Momentus stands head-to-head with 4200-RPM notebook drives in BatteryMark tests, while simultaneously increasing system level performance by almost 50 percent. Seagate Momentus delivers the experience, commitment and innovation you expect from the world's leading manufacturer of disc drives.
Korte samenvatting Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100:
Deze korte samenvatting van de Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate MOMENTUS 20GB ATA100, 20 GB, Ultra-ATA/100, 5400 RPM, Notebook, 8 MB, 12 ms
Lange samenvatting Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate MOMENTUS 20GB ATA100 20GB Ultra-ATA/100, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Seagate MOMENTUS 20GB ATA100. Opslagcapaciteit harde schijf: 20 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM. Gewicht: 99 g. Afmetingen (BxDxH): 698,5 x 1002 x 95 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
20 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
Ultra-ATA/100
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Component voor*
What this product is used as a part of (component for).
Notebook
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
12 ms
Harde schijf
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
5,6 ms
Harde schijf, aantal koppen
1
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 55°C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
99 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
698,5 x 1002 x 95 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes