X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6E040L0?20PK
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 jun 2012 14:33:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4882
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk:
De korte redactionele beschrijving van Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk
HD DiamondMax Plus 8/40GB ATA133 7200rpm 2 Year Warranty 20-pack Bulk

Marketingtekst Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk.
DiamondMax Plus 8 blends performance and value in an ATA hard drive. This drive is the perfect combination for the mainstream consumer or commercial user. Offered in various capacities, the DiamondMax Plus 8 is equipped with fluid dynamic bearing motors. This technology minimizes the noise of the drive, which is ewhiteially important in personal video recorder applications. This fast performer at 7200 RPM and fast Ultra ATA 133 interface is the most reliable and robust single-head/single platter hard drive on the market.
Korte samenvatting Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk:
Deze korte samenvatting van de Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk, 5 - 60 °C, USB 2.0, 101,6 x 146,1 x 17,7 mm
Lange samenvatting Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Seagate DIAMONDMAX PLUS 8 40GB IDE 20pkbulk. Harde schijf-interface: USB 2.0, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf, omvang: 3.5". Gewicht: 510 g. Afmetingen (BxDxH): 101,6 x 146,1 x 17,7 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
USB 2.0
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
10 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,17 ms
Harde schijf
Harde schijf, aantal koppen
16
Cylinders
16383
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 60°C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
510 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101,6 x 146,1 x 17,7 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes