X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5A300J0
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 23 feb 2011 17:53:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6877
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm:
De korte redactionele beschrijving van Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm
HD MaxLine II 300GB UIDE133 5400rpm 2MB Buffer <10.0 ms gem. zoektijd3 jaar garantie

Marketingtekst Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm.
De MaXLine ATA schijf van Maxtor, het innovatieve opslagmedium met grote capaciteit, is zo betrouwbaar, zo snel en zo kosteneffectief, dat hij gewone near-line tape en optische oplossingen ver achter zich laat. De prijs is ongeveer gelijk aan die van tape en optische methoden, maar de capaciteit is veel groter en de toegangstijd is veel korter. ATA drives begeven zich op de near-line opslagmarkt met steeds grotere snelheid. Op 200GB tot 300 GB bieden MaXLine ATA schijven grotere opslagcapaciteit dan gewone ATA drives en bovendien zijn ze super betrouwbaar. Voor near-line en andere lage-I/O tweede-opslag-toepassingen, zijn ze getest op meer dan 1 miljoen uur MTTF. MaXLine schijven zijn niet bedoeld om SCSI toepassingen in hoge-I/O toepassingen, maar ze zijn ideaal voor 24x7 werksituaties waar de langzame toegangstijd van optische en tape oplossingen gewoon niet snel genoeg is. Situaties waarin u niet de hele tijd uw opgeslagen data nodig heeft, maar als u het nodig heeft, heeft u het nu nodig.
Korte samenvatting Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm:
Deze korte samenvatting van de Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm, USB 2.0, PC, 132 x 189 x 33 mm
Lange samenvatting Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Seagate HD MaxLine II 300GB UATA133 5400rpm. Opslagcapaciteit harde schijf: 300 GB, Harde schijf-interface: USB 2.0, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM. Gewicht: 528 g. Minimale systeemeisen: PC, Afmetingen (BxDxH): 132 x 189 x 33 mm, Overdrachtssnelheid: 0,133 Gbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
300 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
USB 2.0
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Harde schijf
Gemiddelde zoektijd harde schijf
10 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
528 g
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
PC
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
132 x 189 x 33 mm
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,133 Gbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Seagate Maxtor MaXLine™ II
Seagate Maxtor MaXLine™ II
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
5A250J0?20PK
 —