X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Monitor Cable DVI-HDMI, 2m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
507-34
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730507342
Categorie : video kabel adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31422
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter
Deze kabel biedt u de mogelijkheid een DVI-apparaat aan te sluiten op uw HDMI-scherm of omgekeerd. Dit betekent dat, indien gewenst, u uw computer met de DVI-output kunt aansluiten op uw flatscreen met HDMI-input. Let erop dat deze kabel alleen video kan overdragen en daarom niet kan worden gebruikt voor de overdracht van audio.

Marketingtekst Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter.
Deze kabel biedt u de mogelijkheid een DVI-apparaat aan te sluiten op uw HDMI-scherm of omgekeerd. Dit betekent dat, indien gewenst, u uw computer met de DVI-output kunt aansluiten op uw flatscreen met HDMI-input. Let erop dat deze kabel alleen video kan overdragen en daarom niet kan worden gebruikt voor de overdracht van audio.
Korte samenvatting Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m, DVI-HDMI
Lange samenvatting Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m video kabel adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Monitor Cable DVI-HDMI, 2m. Aansluiting(en): DVI-HDMI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2 m
Overige specificaties
Aansluiting(en)
DVI-HDMI
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
0,00 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
0,00 mm
Hoogte
Hoogte van het product
0,00 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
14,50 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
3,50 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
20,50 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
210 g