X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
230V powersplit DK, 1,8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
507-21
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730507212
Categorie :
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7074
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m
230V powersplit DK, 1,8m

Marketingtekst Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m.
Met dit doordachte elektriciteitssnoer heeft u slechts een enkel stopcontact nodig om zowel uw monitor als uw computer aan te sluiten. Een doordachte splitter verdeelt de kabel in twee elektriciteitsconnectors, op die manier kunt u onnodige verlengkabels voorkomen. Met 2-pin-stopcontact.
Korte samenvatting Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m
Lange samenvatting Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg 230V powersplit DK, 1,8m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Energie
Ingangsspanning
The voltage (V) which is required to power the product.
230