X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
COM cable 9p F-F str. 3 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
506-21
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730506215
Categorie :
Cables used to transfer information between two devices using a serial communication protocol.
seriële kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14774
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel
COM cable 9p F-F str. 3 m

Marketingtekst Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel.
Deze kabel wordt gebruikt om bepaalde COM-apparatuur met de COM-poort van de computer te verbinden. Let erop dat de connector van het rechtdoor-type is, dus de kabel kan niet als een linkkabel (nul modem) worden gebruikt.
Korte samenvatting Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel:
Deze korte samenvatting van de Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m
Lange samenvatting Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m seriële kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg COM cable 9p F-F str. 3 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m