X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ATA133 cable, round, 0.5 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
506-09
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730506093
Categorie :
SATA is a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives. SATA host adapters and devices communicate via a high-speed serial cable over two pairs of conductors.
SATA-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13162
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel
ATA133 cable, round, 0.5 m

Marketingtekst Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel.
Deze ronde IDE-kabels minimaliseren het kabelkluwen in uw computer De ronde kabels nemen minder ruimte in, u houdt dus meer ruimte over en de lucht stroomt beter door de behuizing. De kabels ondersteunen de nieuwe snelle ATA133 standaard en zorgen voor snelste overdrachtssnelheden die op de markt beschikbaar zijn. Natuurlijk ondersteunen de kabels ook ATA66/100. In tegenstelling tot goedkope imitaties zijn deze ronde kabels niet alleen maar gerolde lintkabels, maar zijn met 40 aparte gedraaide kabelparen gemaakt, die kabelgeluid minimaliseren en de snelheid maximaliseren.
Korte samenvatting Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel:
Deze korte samenvatting van de Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m, 9 mm, 5 mm, 20,5 mm, 115 g
Lange samenvatting Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m SATA-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg ATA133 cable, round, 0.5 m. Breedte verpakking: 9 mm, Diepte verpakking: 5 mm, Hoogte verpakking: 20,5 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer*
How long the cable is.
0,5 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Aansluiting(en)
40-Pin/40-Pin
Afmetingen omdoos (B x D x H)
40 mm
Technische details
Plank vereist
Yes
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
9,00 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
5,00 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
20,50 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
115 g