X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Serial ATA Power adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
506-06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730506062
Categorie :
SATA is a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives. SATA host adapters and devices communicate via a high-speed serial cable over two pairs of conductors.
SATA-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20938
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel
Seriële ATA-harde schijven vereisen een ander type voedingsconnector dan de harde schijven in oudere computers. Deze zeer kleine adapter lost dat probleem op: de adapter sluit de nieuwe seriële ATA-harde schijf aan op de voeding van de computer.

Marketingtekst Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel.
Seriële ATA harde schijven vereisen een ander type voedingsconnector dan de traditionele die u in computers kunt aantreffen. Deze kleine adapter lost dit probleem op en verbindt tussen de nieuwe seriële ATA harde schrijf en de power bus van de computer.
Korte samenvatting Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Serial ATA Power adapter, 8,5 mm, 2 mm, 12,5 mm, 21 g
Lange samenvatting Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Serial ATA Power adapter SATA-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Serial ATA Power adapter. Breedte verpakking: 8,5 mm, Diepte verpakking: 2 mm, Hoogte verpakking: 12,5 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aansluiting(en)
15-Pin/4-Pin
Plank vereist
Yes
Afmetingen omdoos (B x D x H)
100 mm
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
8,50 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
2,00 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
12,50 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
21 g