X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
506-02
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730506024
Categorie :
AV (Audio Video) cables are used in audio and video equipment such as DVD players and loudspeakers.
audio-/videokabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 aug 2016 14:38:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5421
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m
Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m

Marketingtekst Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m.
Optische kabel voor het verbinden van digitale audioapparatuur. De optische kabel vermindert signaalverlies en geeft daarom betere geluidskwaliteit dan een traditioneel koperen kabel. Deze kabel heeft een MiniPlug aan elk uiteinde. Deze connector is gebruikelijk in kleinere apparatuur zoals computer geluidskaarten, MiniDisc-spelers etc.
Korte samenvatting Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m, Mannelijk/ Mannelijk, Zwart, Optical, MiniPlug-MiniPlug
Lange samenvatting Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Optical MiniPlug-MiniPlug, 10m. Lengte snoer: 10 m, Soort stekkers: Mannelijk/ Mannelijk, Kleur van het product: Zwart. Soort kabel: Optical, Aansluiting(en): MiniPlug-MiniPlug
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
10 m
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Aansluiting(en)
MiniPlug-MiniPlug
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
Optisch