X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
505-09
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730505096
Categorie :
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 14:58:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6237
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m
Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m

Marketingtekst Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m.
Scart adapter mannetje-vrouwtje met gescheiden audio output. Breng de scartadapter tussen uw scart-apparaat en uw scart-kabel aan en u kunt vervolgens de audio 'afsplitten' door het verbinden van twee phono-pluggen met uw stereosysteem etc. Met de schakelaar op de adapter kunt u tussen input-en output-signaal wisselen.
Korte samenvatting Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m, Vrouwelijk/vrouwelijk, Scart M-F + 2xRCA-F, Scart, Zwart
Lange samenvatting Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Scart M-F + 2xRCA-F 0,2 m. Soort stekkers: Vrouwelijk/vrouwelijk, Aansluiting(en): Scart M-F + 2xRCA-F, Adaptertype: Scart. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Vrouwelijk/vrouwelijk
Aansluiting(en)
Scart M-F + 2xRCA-F
Poorten & interfaces
Adaptertype
Scart
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart