X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Aerial Connector F 9.5mm (str)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
504-51
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730504518
Categorie :
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7262
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str):
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str)
Aerial Connector F 9.5mm (str)

Marketingtekst Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str).
Antenne-connector voor bevestiging aan het eind van een antenne-kabel. Interne schroefterminals maken solderen overbodig.
Korte samenvatting Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str):
Deze korte samenvatting van de Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str), F 9.5mm (str), Aerial, Wit
Lange samenvatting Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (str). Aansluiting(en): F 9.5mm (str), Adaptertype: Aerial. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
F 9.5mm (str)
Adaptertype
Aerial
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit