X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
503-71
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730503719
Categorie :
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 14:58:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5131
Deze statistiek is gebaseerd op de 66800 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65070 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S
Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S

Marketingtekst Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S.
Met deze adapter kunt u SCSI-schijven met 80-pin SCA-connectors op een standaard SCSI-controller met 50 of 68 pins verbinden. Alle pinnen op de SCA-connector zijn volledig bedraad en het voorziet de harde schijf ook van stroom. Hotplug-harde schijven zijn daarom met name op SCA-connectors aangesloten. De adapter ontvangt stroom van een standaard 5.25 drive voedingsconnector. SCSI IDs, etc., kan ook worden ingesteld door gebruik te maken van de jumpers.
Korte samenvatting Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S, Vrouwelijk/vrouwelijk, MD68F, FCP50S, SCSI
Lange samenvatting Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Adapter SCA80F -> MD68F+FCP50S. Soort stekkers: Vrouwelijk/vrouwelijk, Aansluiting(en): MD68F, FCP50S, Adaptertype: SCSI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Vrouwelijk/vrouwelijk
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
MD68F, FCP50S
Adaptertype
SCSI