X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Switchbox Cable KVM 5 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-98
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502989
Categorie :
A cable with a PS/2 plug. A Ps/2 plug is a 6-pin plug used to connect a keyboard and mouse to a computer. They were first introduced on IBM\'s PS/2 desktop PC in 1987. Subsequently, PS/2 connections have been largely replaced by USB connections.
PS/2-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5709
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel
Switchbox Cable KVM 5 m

Marketingtekst Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel.
Met deze 3-in-1 schakeldooskabel kunt u een computer met een schakeldoos verbinden, welke op zijn beurt weer met een scherm, toetsenbord en muis wordt verbonden. Aangezien u meerdere computers op de schakeldoos kunt aansluiten, kunt u het gebruiken om meerdere computers vanaf één scherm, toetsenbord en muisset te regelen.
Korte samenvatting Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m, Zwart, Switchbox
Lange samenvatting Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m PS/2-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Switchbox Cable KVM 5 m. Kleur van het product: Zwart. Soort kabel: Switchbox
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer*
How long the cable is.
5 m
Aansluiting(en)
6-pin PS/2, HD-15
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
Switchbox