Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kit: 20 RJ45 plugs + housings
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-92
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502927
Categorie
Wires to connect two or more components.
kabel-connectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36086
Deze statistiek is gebaseerd op de 72668 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 70982 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 aug 2017 01:07:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
- (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: false
Lange productnaam Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings

Als u zelf UTP-kabels monteert, is dit pak van 20 sets van RJ45-connectors en kabelafdekkingen genoeg om 10 UTP of ISDN-kabels te maken. Als u grotere hoeveelheden nodig heeft, is het raadzaam om verpakkingen van 100 aan te schaffen.
Meer>>>

Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings.
Als u zelf UTP-kabels monteert, is dit pak van 20 sets van RJ45-connectors en kabelafdekkingen genoeg om 10 UTP of ISDN-kabels te maken. Als u grotere hoeveelheden nodig heeft, is het raadzaam om verpakkingen van 100 aan te schaffen.
Korte samenvatting Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings, 167 mm, Wit, 167 mm, 4 cm, 70 mm, 90 g
Lange samenvatting Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings :

Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings. Breedte: 167 mm. Kleur van het product: Wit. Hoogte verpakking: 167 mm, Lengte van de verpakking: 4 cm, Breedte verpakking: 70 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Verpakking
Hoogte verpakking
167 mm
Lengte van de verpakking
4 cm
Breedte verpakking
70 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
90 g
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
20
Kleur
Kleur van het product
Wit
Gewicht en omvang
Breedte
167 mm
Technische details
Aansluiting(en)
RJ45
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
1
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Ja
Kabelafscherming
U/UTP (UTP)
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs. Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.
(show image)
501-34 Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs. EUR 6,48
(excl. VAT)
EUR 7,78 (incl. VAT)
Land Distributor
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X