Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg Crimp tool RJ45 mm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Crimp tool RJ45 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-84
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502842
Categorie
Small tools used to cut, strip and crimp cables.
kabel krimpers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 44465
Deze statistiek is gebaseerd op de 69217 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67456 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 apr 2017 01:31:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg Crimp tool RJ45 mm :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Crimp tool RJ45 mm

Eenvoudige striptang om zelf netwerkkabels aan RJ45-connectors te bevestigen. Hiermee kunt u netwerkkabels eenvoudig en precies in alle gewenste lengten knippen.
Meer>>>

Sandberg Crimp tool RJ45 mm

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Crimp tool RJ45 mm.
Eenvoudige striptang om zelf netwerkkabels aan RJ45-connectors te bevestigen. Hiermee kunt u netwerkkabels eenvoudig en precies in alle gewenste lengten knippen.
Korte samenvatting Sandberg Crimp tool RJ45 mm:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Crimp tool RJ45 mm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Crimp tool RJ45 mm
Lange samenvatting Sandberg Crimp tool RJ45 mm :

Sandberg Crimp tool RJ45 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Crimp tool RJ45 mm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Technische details
Soort *
Characteristics of the device.
Krimptang
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Grijs, Zilver
Technische details
Aantal
The number of products there are.
1
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
RJ45
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Land Distributor
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X