X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Switchbox Scart x3, manual
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-70
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502705
Categorie :
Accessories for flat panel TVs and monitors such as stands and desk mounts.
monitor/TV accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10731
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Switchbox Scart x3, manual:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Switchbox Scart x3, manual
Switchbox Scart x3, manual

Marketingtekst Sandberg Switchbox Scart x3, manual

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Switchbox Scart x3, manual.
Als uw televisie onvoldoende scartingangen heeft, is deze doos de oplossing voor u. U kunt tussen drie verschillende videobronnen op dezelfde scartingang wisselen.

Het kan worden gebruikt voor VCR's en dvd-spelers en game consoles etc. Hiermee kunt u ook het videosignaal van de diverse bronnen zonder de televisie opnemen
Korte samenvatting Sandberg Switchbox Scart x3, manual:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Switchbox Scart x3, manual-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Switchbox Scart x3, manual, Zwart
Lange samenvatting Sandberg Switchbox Scart x3, manual:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Switchbox Scart x3, manual, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Switchbox Scart x3, manual. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 3 SCART