Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB*2 bracket with mothb-cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-44
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502446
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10461
Deze statistiek is gebaseerd op de 69191 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67430 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator

USB 2 bracket
Meer>>>

Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator.
Als uw computer een moederbord heeft dat USB ondersteunt, maar geen USB-connectors aan de achterkant heeft, is dit de oplossing.

Het achterpaneel verbindt met de USB-controller van het moederbord en wordt op een gemakkelijke en eenvoudige manier aan de achterkant van de computer bevestigd zodat uw computer twee USB-poorten krijgt. Onthoud dat u USB in de BIOS van de computer mogelijk maakt - indien nodig kunt u voor instructies de gebruikershandleiding raadplegen.
Korte samenvatting Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable
Lange samenvatting Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator :

Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg USB*2 bracket with mothb-cable notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Overige specificaties
USB
Universal Serial Bus (USB) is an industry standard developed in the mid-1990s that defines the cables, connectors and communications protocols used in a bus for connection, communication, and power supply between computers and electronic devices. USB was designed to standardize the connection of computer peripherals (including keyboards, pointing devices, digital cameras, printers, portable media players, disk drives and network adapters) to personal computers, both to communicate and to supply electric power. It has become commonplace on other devices, such as smartphones, PDAs and video game consoles. USB has effectively replaced a variety of earlier interfaces, such as serial and parallel ports, as well as separate power chargers for portable devices.
2
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
X