X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Scart Universal Adapter IN/OUT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-18
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502187
Categorie :
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15460
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT
Sluit deze doordachte adapter aan op de scart-aansluiting van uw tv of van een ander apparaat. U kunt nu stereogeluid, composiet-video- en S-video-signaalinput naar en -output van de scart-aansluiting starten met behulp van een kleine schakelaar op de adapter.

Marketingtekst Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT.
Sluit deze doordachte adapter aan op de scart-aansluiting van uw tv of van een ander apparaat. U kunt nu stereogeluid, composiet-video- en S-video-signaalinput naar en -output van de scart-aansluiting starten met behulp van een kleine schakelaar op de adapter.
Korte samenvatting Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT, IN/OUT, Scart, Zwart
Lange samenvatting Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Scart Universal Adapter IN/OUT. Aansluiting(en): IN/OUT, Adaptertype: Scart. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
IN/OUT
Adaptertype
Scart
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart