X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IDE Cable, flat, 1.5 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
501-30
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730501302
Categorie :
Very thin type of cable.
ribbon/platte kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7761
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel
IDE Cable, flat, 1.5 m

Marketingtekst Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel.
Standaard kabel voor het verbinden van IDE AT-hard drives, cd-rom drives, dvd-drives en branders. De kabel is 80 cm lang en heeft een connector voor de controller of moederbord en twee connectors voor apparatuur.
Korte samenvatting Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel:
Deze korte samenvatting van de Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m
Lange samenvatting Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m ribbon/platte kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg IDE Cable, flat, 1.5 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
1,5 m