X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Switchbox LPTx2 AUTO
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
501-03
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730501036
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6251
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator
Switchbox LPTx2 AUTO

Marketingtekst Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator.
Met deze schakeldoos kunt u twee computers op dezelfde printer aansluiten. De schakeldoos schakelt automatisch naar de computer die probeert om te printen. Alle connectors op de doos zijn 25-pin vrouwtje.

U moet daarom een schakeldooskabel gebruiken om de doos op de computer aan te sluiten en een gewone Centronics printerkabel voor de aangesloten printer.
Let op: Deze schakeldoos ondersteunt geen twee printers op een computer.
Korte samenvatting Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO, 100 x 80 x 32,5 mm
Lange samenvatting Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Switchbox LPTx2 AUTO. Afmetingen (BxDxH): 100 x 80 x 32,5 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Parallelle poort(en)
The number of parallel ports. Parallel ports, also known as printer ports, are a type of interface found on computers (personal and otherwise) for connecting peripherals. In computing, a parallel port is a parallel communication physical interface. Parallel ports were common in the 1980s and '90s (mostly conforming to industry standard IEEE 1284) but are now being replaced by USBs and other ports.
2
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
100 x 80 x 32,5 mm