Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg Y-Cable powerbus 1->2

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Y-Cable powerbus 1->2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
500-55
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730500558
Categorie
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22345
Deze statistiek is gebaseerd op de 69298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67545 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:01:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Sandberg Y-Cable powerbus 1->2 :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Y-Cable powerbus 1->2

Y-Cable powerbus, 4-pin Molex - 2x 4-pin Molex
Meer>>>

Sandberg Y-Cable powerbus 1->2

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Y-Cable powerbus 1->2.
Met deze Y-kabel, gewoonlijk bekendstaand als powersplitter kunt u de stroomvoorziening in uw computer splitten, zodat u genoeg elektriciteitsconnectors voor alle apparatuur heeft.
Korte samenvatting Sandberg Y-Cable powerbus 1->2:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Y-Cable powerbus 1->2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Y-Cable powerbus 1->2, Mannelijk/vrouwelijk, Zwart, Rood, Wit, Geel, Molex (4-pin), 2 x Molex (4-pin), Recht, Recht
Lange samenvatting Sandberg Y-Cable powerbus 1->2 :

Sandberg Y-Cable powerbus 1->2. Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Kleur van het product: Zwart, Rood, Wit, Geel, Aansluiting 1: Molex (4-pin). Breedte verpakking: 62 mm, Diepte verpakking: 23 mm, Hoogte verpakking: 80 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Y-Cable powerbus 1->2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Soort stekkers *
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
Molex (4-pin)
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
2 x Molex (4-pin)
Connector 1 form factor
Recht
Connector 2 form factor
Recht
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Rood, Wit, Geel
Kenmerken
Aantal
The number of products there are.
1
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
62 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
23 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
80 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
37 g
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X