X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Switchbox Cable 25M-25M 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
500-22
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730500220
Categorie :
Cables to connect printers to computers and other devices.
printerkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 04 aug 2016 01:14:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7504
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m
Switchbox Cable 25M-25M 1.8m

Marketingtekst Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m.
Alle pinnen in deze kabel zijn volledig bedraad en hebben een 25-pin mannetjes-connector aan beide uiteinden. Het wordt met schakeldozen gebruikt om de printerpoort van een computer met een printerschakeldoos te verbinden.
Korte samenvatting Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m
Lange samenvatting Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Switchbox Cable 25M-25M 1.8m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aansluiting(en)
25M-25M
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m