X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Sound Boost 4.1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
135-49
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730135491
Categorie :
De geluidskaart is het onderdeel van de computer dat zorgt dat uw computer geluid kan afspelen en opnemen. Als u een 5.1 of 7.1 geluidskaart heeft, kunt u bijvoorbeeld uw computer aansluiten op uw home cinema set voor de complete bioscoopervaring met surround geluid.
geluidskaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5817
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart
Sound Boost 4.1

Marketingtekst Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart.
Sandberg Sound Boost 4.1 is een briljante geluidskaart met 4 kanalen surround sound. Met 2 stereo output-terminals aan de voorste en achterste speakers en de geavanceerde surround-functie heeft elk geluid een richting.

Bijvoorbeeld met dit systeem kunt u de vijand van achter horen kruipen of een vliegtuig dat plotseling vanuit het noordoosten nadert. De kaart kan ook als een gewone geluidskaart voor 2 luidsprekers worden gebruikt. Dit is eigenlijk echt waar voor uw geld.
Korte samenvatting Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Sound Boost 4.1, PCI, Pentium 233 MHz
Lange samenvatting Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Sound Boost 4.1 geluidskaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Sound Boost 4.1. Hostinterface: PCI. Minimale processor: Pentium 233 MHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Audio-uitgangskanalen*
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
4,1 kanalen
Audio-kwaliteit*
16 Bit
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
MIDI/Joystick poort
Yes
Lijningang
Line in is een audio-ingang.
Yes
Hoofdtelefoonuitgangen
Number of sockets /ports where headphones are connected.
1
Poorten & interfaces
Microfoon, line-in ingang
The socket where a microphone is connected to the device.
Yes
CD/AUX audio-ingang
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
181 g
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
32 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium 233 MHz
Technische details
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/ME/NT 4.0/2000/XP