X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 26in1 Card Reader
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
133-39
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730133398
Categorie :
Kaartlezers en drives met ingebouwde kaartlezer voor het lezen van flashgeheugenkaarten, bijvoorbeeld uit uw fototoestel of mobiele telefoon.
geheugenkaartlezers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8127
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer
USB 2.0 26in1 Card Reader

Marketingtekst Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer.
Als u wilt lezen en schrijven op diverse soorten geheugenkaarten is de Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader de juiste keuze. Na een eenvoudige installatie (bij Windows® Me en XP hoeft u niet eens stuurprogramma’s te installeren) kunt u op de geheugenkaart lezen en schrijven op precies dezelfde manier als bij een harde schijf. Zo zijn bijvoorbeeld de foto’s op uw digitale camera eenvoudig toegankelijk. Nederlandse handleiding.
Korte samenvatting Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer:
Deze korte samenvatting van de Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader, USB 2.0, 8,8 mm, 5 mm, 1,3 mm, 65 g, 13,3 mm
Lange samenvatting Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader geheugenkaartlezer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg USB 2.0 26in1 Card Reader. Soort aansluiting: USB 2.0. Breedte: 8,8 mm, Diepte: 5 mm, Hoogte: 1,3 mm. Breedte verpakking: 13,3 mm, Diepte verpakking: 5,7 mm, Hoogte verpakking: 24,2 mm. Minimale systeemeisen: USB, Compatibele besturingssystemen: winxp, win2k, winme, win98se, winvista
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Soort aansluiting*
USB 2.0
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
8,80 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
5,00 mm
Hoogte
Hoogte van het product
1,30 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
65 g
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
13,30 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
5,70 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
24,20 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,68 kg
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
USB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
winxp, win2k, winme, win98se, winvista