X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 Data Link
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
133-36
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730133367
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11122
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg USB 2.0 Data Link:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg USB 2.0 Data Link
USB 2.0 Data Link

Marketingtekst Sandberg USB 2.0 Data Link

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg USB 2.0 Data Link.
De Sandberg USB 2.0 Data Link is een eenvoudig en voordelig alternatief voor een traditioneel netwerk wanneer u bestanden tussen 2 computers moet uitwisselen. Sluit daartoe de kabel naar een USB-poort op elke pc aan en de bijbehorende software maakt het gemakkelijk om bestanden te selecteren die u wilt verplaatsen of kopiëren. De snelheid is aanzienlijk hoger dan de traditionele 10/100 Mbits/s en draadloze netwerken.
Korte samenvatting Sandberg USB 2.0 Data Link:
Deze korte samenvatting van de Sandberg USB 2.0 Data Link-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg USB 2.0 Data Link
Lange samenvatting Sandberg USB 2.0 Data Link:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg USB 2.0 Data Link, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg USB 2.0 Data Link
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m
Kenmerken
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s