X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Gigabit PCI
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
130-71
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730130717
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 14:58:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16673
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg Gigabit PCI:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Gigabit PCI
Gigabit PCI : 1 x 10/100/1000 Mbit/s RJ-45 (Auto-MDI/MDI-X)

Marketingtekst Sandberg Gigabit PCI

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Gigabit PCI.
De Sandberg Gigabit PCI geeft u een snelle en stabiele netwerktoegang vanaf uw desktopcomputer. Installeer snel en eenvoudig de kaart in uw computer door het volgen van de uitgebreide gebruikershandleiding. De Sandberg Gigabit- PCI kan snelheden tot 1000 Mbit/s behalen, d.w.z. 1 Gbit/s, wat bijna tien keer sneller is dan de snelste draadloze netwerkstandaarden op de markt. In tegenstelling tot een draadloos netwerk zijn Gigabit-netwerken zo gemaakt om van kabels gebruik te maken welke een constante stabiele verbinding garanderen. Een snel en stabiel netwerk is met name belangrijk voor kantoren en voor liefhebbers van computergaming. De kaart kan alle combinaties van 10, 100 en 1000 Mbit/s op hetzelfde netwerk aan.
Korte samenvatting Sandberg Gigabit PCI:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Gigabit PCI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Gigabit PCI, Bedraad, PCI, IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE803.ab, IEEE802.3x
Lange samenvatting Sandberg Gigabit PCI:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Gigabit PCI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg Gigabit PCI. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE803.ab, IEEE802.3x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x RJ-45
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE803.ab, IEEE802.3x