X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SoundExperience 2.1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
125-11
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730125119
Categorie :
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8534
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sandberg SoundExperience 2.1:
De korte redactionele beschrijving van Sandberg SoundExperience 2.1
SoundExperience 2.1

Marketingtekst Sandberg SoundExperience 2.1

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg SoundExperience 2.1.
De Sandberg SoundExperience 2.1 is een aantrekkelijke versterkte speakerset welke een subwoofer en twee satellietspeakers omvat. De subwoofer geeft een sterke bas, terwijl de satellietspeaker zuivere hoge tonen produceren. Het resultaat is een geweldige geluidservaring wanneer u een game speelt, een film bekijkt of naar muziek luistert. De satellietspeakers zijn van een stijlvol plat paneelontwerp, waarbij u bureauruimte bespaart en de omgeving van uw computer verfraait. Alle eigenschappen zijn eenvoudig bereikbaar aan de voorkant van de subwoofer. De eigenschappen omvatten een volumeregeling, basregeling en een koptelefoon-socket. De connector is een MiniJack welke ook bij andere geluidsapparatuur zoals een MP3-spelers of DiscMan past.
Korte samenvatting Sandberg SoundExperience 2.1:
Deze korte samenvatting van de Sandberg SoundExperience 2.1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg SoundExperience 2.1, 3.5 cm MiniJack, Home theatre luidsprekers, 150 x 220 x 210 mm, 110 x 210 x 80 mm, 230V AC, 20 - 200 Hz
Lange samenvatting Sandberg SoundExperience 2.1:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg SoundExperience 2.1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sandberg SoundExperience 2.1. Aansluiting(en): 3.5 cm MiniJack. Soort: Home theatre luidsprekers, Afmetingen subwoofer (B x H x D): 150 x 220 x 210 mm, Afmetingen surroundluidspreker (B x H x D): 110 x 210 x 80 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Gemiddeld vermogen subwoofer
This is a measure of the continuous power (RMS power) produced by a subwoofer.
5 W
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
3.5 cm MiniJack
Overige specificaties
Soort
Characteristics of the device.
Home theatre luidsprekers
Frequentiebereik subwoofer
The range of frequencies (low-high sounds) produced by a subwoofer, which is a loudspeaker which produced bass sounds (low frequency).
20 - 200 Hz
Overige specificaties
Freqentiebereik satellietluidspreker
100 - 20000 Hz
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2,1 kanalen
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
230V AC
Gemiddeld vermogen satelietluidsprekers
This is a measure of the continuous power (RMS power) produced by a satellite speaker.
2 W
Afmetingen surroundluidspreker (B x H x D)
110 x 210 x 80 mm
Afmetingen subwoofer (B x H x D)
150 x 220 x 210 mm