X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MP3 Flash Memory player YP-U1X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
YP-U1X show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
MP3 is een methode om zeer efficiënt muziek op te slaan op een digitaal apparaat. Deze hoge efficiëntie wordt bereikt door alle frequenties die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor en geluiden die toch te zacht zijn om te horen, uit de muziek te verwijderen. Hierdoor hebben MP3 spelers relatief weinig geheugen nodig en zijn ze dus zeer klein en makkelijk mee te nemen. Bovendien zitten er in veel modellen geen bewegende onderdelen, waardoor ze ideaal zijn om mee te sporten of onderweg muziek op te luisteren.
MP3/MP4-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:43:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19647
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X:
De korte redactionele beschrijving van Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X
YP-U1X

Marketingtekst Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X.
SRS WOW
SRS WOW is de equalizer op de Digitale Audiospeler. Deze functie herstelt het kwaliteitsverlies dat optreedt als audio gecomprimeerd wordt. Het resultaat is een optimale geluidskwaliteit. SRS WOW geeft ook een virtuele surround sound en een sterke weergave van de bass.

USB plug-and-play
Plug de Samsung MP3-speler in de USB-poort van de PC en zet gemakkelijk alle bestanden (muziek, foto, files) over van PC naar MP3-speler. Extra software installeren is dus niet meer nodig.

USB 2.0
USB 2.0 staat voor de snelheid waarmee dataoverdracht tussen de PC en de Digitale Audiospeler mogelijk wordt gemaakt. USB 2.0 is veertig keer zo snel als USB 1.1!

Voice Recording
Deze functie stelt u in staat om berichten in te spreken en op te slaan in MP3-formaat. Alle Samsung MP3-spelers zijn uitgerust met een ingebouwde microfoon.

Ingebouwde USB-aansluiting
Gemakkelijk te gebruiken, directe bestandsoverdracht, geen installatie nodig. Gebruik de speler om digitale bestanden, zoals beelden, gegevensbestanden, programma’s, enz. op te slaan.
Korte samenvatting Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X:
Deze korte samenvatting van de Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X, Zwart, Aluminium, Flash-media, 0,512 GB, LCD, 128 x 64 Pixels
Lange samenvatting Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung MP3 Flash Memory player YP-U1X. Kleur van het product: Zwart, Materiaal behuizing: Aluminium. Type opslagmedium: Flash-media, Totale opslagcapaciteit: 0,512 GB. Beeldscherm: LCD, Resolutie: 128 x 64 Pixels. Continue audio-afspeeltijd: 13 uur. Gewicht: 35 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal behuizing
Aluminium
Opslagmedia
Type opslagmedium*
Het soort geheugen waarop de speler data opslaat
Flash-media
Totale opslagcapaciteit*
The total amount of data that can be stored on the device.
0,512 GB
Beeldscherm
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Resolutie
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
128 x 64 Pixels
Audio
Equalizer-instellingen
Device that attempts to reverse the distortion incurred by a signal transmitted through a channel.
Yes
Aantal banden equalizer
Aantal frequentiegebieden (banden) waarvan het volume apart kan worden geregeld met de equalizer.
8
Radio
FM-radio*
Frequency-modulated (FM) radio gives the clearest reception of any radio band. When used with a headset, it delivers stereo-like sound.
Yes
Opnamemodi
Stemopname*
Yes
Poorten & interfaces
Lijningang
Line in is een audio-ingang.
Yes
Lijnuitgang
Yes
Energie
Continue audio-afspeeltijd *
Aantal uren muziek dat op de speler past. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid geheugen en van de kwaliteit (bitrate) van de mp3's.
13 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
35 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Samsung Media Studio, Lyric Station
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
23,8 x 13,5 x 87,8 mm
Afgegeven vermogen
14mW/CH (5mW/CH FR)
Stroomvoorziening via USB
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Bestandstype
Het soort bestanden dat de speler kan afspelen.
MP3, WMA, OGG, WAV
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
WINDOWS 98/2000/XP; Mass Storage Support
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
DC IN