X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-ROM TS-H352A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TS-H352A/BEWP
Categorie :
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:30:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8821
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Samsung DVD-ROM TS-H352A:
De korte redactionele beschrijving van Samsung DVD-ROM TS-H352A
DVD-ROM TS-H352A, 48x/16x, 512KB.

Marketingtekst Samsung DVD-ROM TS-H352A

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung DVD-ROM TS-H352A.
De vooruitstrevende Drives spelen zowel originele als gebrande DVD’s geruisloos af. Diverse stabilisatietechnieken verbeteren de afspeelkwaliteit aanzienlijk, waardoor het beeld niet hapert of storingen vertoond. Bovendien wordt door de duurzame componenten een uitzonderlijk lange levensduur gegarandeerd. DVD-Rom Drives van Samsung: zorgeloze drives.
Korte samenvatting Samsung DVD-ROM TS-H352A:
Deze korte samenvatting van de Samsung DVD-ROM TS-H352A-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung DVD-ROM TS-H352A, Zilver, Verticaal/Horizontaal, 0,5 MB, 48x, 100 ms, 100 ms
Lange samenvatting Samsung DVD-ROM TS-H352A:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung DVD-ROM TS-H352A, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung DVD-ROM TS-H352A. Kleur van het product: Zilver, Montage: Verticaal/Horizontaal. Drive, omvang buffer: 0,5 MB. Leessnelheid CD: 48x. DVD gemiddelde random access time: 100 ms, Toegangstijd: 100 ms. Gewicht: 740 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Montage
Verticaal/Horizontaal
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
0,5 MB
Leessnelheid
Leessnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
100 ms
Toegangstijd
Toegangstijd
100 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
740 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,2 x 184 x 42 mm
Ondersteunde formaten
De formaten (manieren van data opslaan) die de drive ondersteunt.
DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, DVD-ROM, DVD-Viedo,CD-ROM/XA, CD-ROM, Video-CD, CD-I, Photo CD, CD-Extra, CD-TEXT, CD-R/RW, CD-DA
Drive devices burst data transfer rate (PIO)
16.6 MB/sec
Drive devices burst data transfer rate (DMA)
16.6 MB/sec
Drive devices burst data transfer rate (Ultra DMA)
66.6 MB/sec