Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SH-S182M DVD Writer, Ivory
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SH-S182M/RSMN show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11558
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 15:35:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation

SH-S182M DVD Writer, Ivory, Int, LightScribe, RETAIL
Meer>>>

Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation.
Snel, stil, safe. Met de Samsung SH-S182M schrijft u uw kostbare informatie moeiteloos weg naar CD(-R) of DVD. De krachtige en betrouwbare prestaties van de brander, gecombineerd met razendsnelle, maar muisstille schijfligging, maken dit apparaat tot een van de betere in zijn klasse. Ook voor het drukken van kwalitatief hoogwaardige etiketten. De droom van iedere professional.

Double Optimum Power Calibration (O.P.C.)
O.P.C.-technologie controleert of de laser krachtig genoeg is ingesteld om zowel de binnen- als buitenkant van een dvd-schijf te beschrijven. Het maakt de prestaties van de brander krachtiger en betrouwbaarder.

Tilt Actuator Compensation Technology (Tilt A.C.T.)
Tijdens het brandproces beweegt de laser nauwkeurig mee met de schommelingen van de schijf en creëert zo maximale stabiliteit.

Silent Pulse Width Modulation (P.W.M.)
Silent PWM Technology maakt efficiënt gebruik van de beschikbare stroom, waardoor minder geluid en hitte vrijkomt tijdens het branden op hoge snelheden.

Automatic Ball Balancing System (A.B.S.)
Doordat vibraties worden onderdrukt, brengt de diskdrive minder geluid voort tijdens het met hoge snelheid branden of lezen van een schijfje.

LightScibe
LightScribe is een innovatieve technologie om probleemloos professionele etiketten met zijdezeefdrukkwaliteit te branden voor cd’s en dvd’s. Met dezelfde laser die gegevens brandt in uw schijfstation, kunt u gegevens branden zoals gewoonlijk; maar als u de schijf omdraait en opnieuw in het station plaatst, kunt u etiketten branden.

Inclusief Nero Software
Korte samenvatting Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory, Ivoor, Verticaal/Horizontaal, EIDE/ATA, 2 MB, 48x, 32x
Lange samenvatting Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation :

Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory. Kleur van het product: Ivoor, Montage: Verticaal/Horizontaal. Interface: EIDE/ATA, Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 32x, DVD+R schrijfsnelheid: 18x. Leessnelheid CD: 40x, DVD+R leessnelheid: 12x, DVD-R leessnelheid: 12x. Meegeleverde software: NERO

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Ivoor
Montage
Verticaal/Horizontaal
Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
EIDE/ATA
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
Yes
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
DVD-RAM schrijfsnelheid
12x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
8x
DVD+R schrijfsnelheid
18x
DVD-R schrijfsnelheid
18x
CD-R schrijfsnelheid
48x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
8x
Schrijfsnelheid
CD-RW schrijfsnelheid
32x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD-RW leessnelheid
8x
DVD-R leessnelheid
12x
CD-R leessnelheid
40x
DVD+R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+RW leessnelheid
8x
DVD-ROM leessnelheid
16x
CD-ROM leessnelheid
40x
DVD-R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+R leessnelheid
12x
DVD-RAM leessnelheid
12x
CD-RW leessnelheid
40x
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
NERO
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,2 x 184 x 42 mm
Aantal schijven
The amount of discs contained in the device.
1 schijven
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Samsung SH-S182M DVD Writer, Ivory. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 50 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
50%
X