X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P80X5210SJ
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 14 feb 2017 03:00:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7017
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s):
De korte redactionele beschrijving van Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s)
Printable CD-R 700MB, 52x, Slim Jewel Case 10-pk

Marketingtekst Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s).
PLEOMAX CD Media is available in various formats to meet diversified recording needs.
It is also packaged in a wide array of styles that address the requirements of the recordable media market.
Korte samenvatting Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk
Lange samenvatting Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk 700MB 10stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung Printable CD-R 700MB, Slim Jewel Case 10-pk
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal per verpakking*
10 stuk(s)
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Opnametijd
80 min