X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 jaar Garantie Uitbreiding
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ML-DN1GA show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 18:04:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8568
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding:
De korte redactionele beschrijving van Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding
1 jaar garantie uitbreiding

Marketingtekst Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding.
Dit is een jaar garantie uitbreiding on-site voor de Samsung ML series printers.
Korte samenvatting Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding:
Deze korte samenvatting van de Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding
Lange samenvatting Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung 1 jaar Garantie Uitbreiding
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar