X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ML-4551ND
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ML-4551ND show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40533
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 year
Lange productnaam Samsung ML-4551ND:
De korte redactionele beschrijving van Samsung ML-4551ND
ML-4551ND - 1200 x 1200 dpi, 43 ppm, 500 MHz, 128MB, USB 2.0, Parallel, Ethernet

Marketingtekst Samsung ML-4551ND

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung ML-4551ND.
Stelt u zich eens voor een professioneel afdrukcentrum dat al uw documenten verwerkt. De SAMSUNG ML-4551NDR is een snelle mono laserprinter met ingebouwde netwerkfunctie die een antwoord heeft op al uw professionele behoeften. De printer is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een flexibele en betrouwbare printer met optionele harde schijf en een hoge invoercapaciteit.

snelle afdruksnelheid
- Met afdruksnelheden van 43/45ppm, worden al uw taken, klein of groot, snel verwerkt. Verhoog uw productiviteit met de SAMSUNG ML-4551N mono laserprinter.

SyncThru™ web admin service en SyncThru™ web service
- De ML-4551N biedt geavanceerde, maar gebruikersvriendelijke hulpmiddelen voor web-based management voor uw printer. Met de SyncThru™ web admin service configureert en controleert u netwerkprinters van SAMSUNG en andere SNMP (Simple Network Management Protocol) compatibel printers groepsbeheertaken zoals firmware upgrades, foutgroepmelding en andere IT-taken. De SyncThru™ web service is een LAN-verbonden functie waartoe u toegang krijgt door het IP-adres van de printer in een webbrowser in te voeren waarna u snel en eenvoudig de configuratie, statusmonitoring en netwerkinstellingen op de webpagina kunt wijzigen.

verbinden, netwerken en communiceren
- Deze printer met netwerken aansluiting is essentieel voor uw kantoor. Verbind al uw afdelingen met elkaar en profiteer van de eenvoudige netwerken oplossingen van de ML-4551NDR.

brede ondersteuning
- De printer ondersteunt een brede reeks besturingssystemen en interfaces, waardoor deze printer één van de meest veelzijdige en flexibele op de markt is. Of u nu Windows, Mac of Linux gebruikt, deze printer is compatibel met nagenoeg alle software die op deze platformen wordt gebruikt. De printer ondersteunt USB 2.0 en parallelle en bedrade netwerken.

conform energy star
- Dankzij de conformiteit met ENERGY STAR bent u ervan verzekerd dat uw SAMSUNG-model het milieu spaart door minder energie te verbruiken en voor lagere kosten zorgt. ENERGY STAR is een gezamenlijk programma van de Amerikaanse Environmental Protection Agency en U.S. Department of Energy om effciciënt energieverbruik te bevorderen.

de hoogste prestaties en functionaliteit voor elke afdruktaak
- Maak van de ML-4551B een steunpilaar in uw bedrijf. De printer is krachtig en biedt functies en kenmerken omuw productiviteit te verhogen.

krachtige CPU, meer geheugen
- Een 500MHz CPU biedt optimale prestaties. Bovendien is het systeem geheugen uit te breiden van 128MB tot 512MB DDR. De microprocessor, gecombineerd met het uitzonderlijk hoge geheugen, zorgen ervoor dat uw afdruktaken altijd worden uitgevoerd.

een functierijke printer voor maximale efficiency
- De ML-4551NDR biedt een grote reeks uiterst efficiënte en tijdbesparende oplossingen zoals: collatie, afdrukken van barcodes, uitgestelde afdrukken en nog veel meer. Uw documenten zijn in een netwerkomgeving bovendien altijd veilig. Profiteer van professionele resultaten met de SAMSUNG ML-4551NDR.
Korte samenvatting Samsung ML-4551ND:
Deze korte samenvatting van de Samsung ML-4551ND-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung ML-4551ND, 1200 x 1200 DPI, Laser, A4, A4 (210 x 297 mm), Plain, Transparency, Label, Post Card, Envelope, SNMP
Lange samenvatting Samsung ML-4551ND:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung ML-4551ND, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung ML-4551ND. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Printtechnologie: Laser. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm), Ondersteunde mediatypen: Plain, Transparency, Label, Post Card, Envelope. Beheerprotocollen: SNMP. Afmetingen (BxDxH): 396 x 453 x 353 mm. Netwerkfuncties: 10/100Base-TX, Compatibele besturingssystemen: Windows 98/Me/NT4.0/2000/XP/2003 Server, Emulatie: PS3, PCL6, IBM ProPrinter, EPSON, PDF Direct
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Duplex printen*
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Aantal printcartridges*
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Printtechnologie*
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
43 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8,5 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
500 vel
Invoercapaciteit (lade 2)
100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit*
The normal capacity for outputs for this product.
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat*
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Plain, Transparency, Label, Post Card, Envelope
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Maximaal intern geheugen *
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
512 MB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
500 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
15,6 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
396 x 453 x 353 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Emulatie
PS3, PCL6, IBM ProPrinter, EPSON, PDF Direct
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/NT4.0/2000/XP/2003 Server
Linux OS (Red Hat 8-9, Fedora Core 1-3, Mandrake 9.2-10.1, SuSE 8.2-9.2)
Mac OS 10.3 +
Netwerkfuncties
10/100Base-TX
Inclusief lettertypes
45 Scalable, 1 Bitmap, 136 PS3, Bar Code, OCR Fonts
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x USB
1x IEEE 1284
1x RJ-45
Formaten afwijkende media
(76 x 127mm) - (216 x 356mm)
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
Yes
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Samsung ML-4551N Mono Laser Printers
Samsung ML-4551N Mono Laser Printers
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
ML-4551N
 —