Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
30GB Ultra-ATA/66 HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HS030GB
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10582
Deze statistiek is gebaseerd op de 73929 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72227 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 11:39:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf

30GB Ultra-ATA/66 HDD
Meer>>>

Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf.
Features:
- UDMA 4 (ATA-66).
- High Speed Digital Signal Processor Based Architecture.
- Low Power HDC.
- Advanced Power Management Control.
- Fluid Dynamic Bearing Spindle Motor Technology.
- ATA 24-bit Address Feature Set.
- Multi-Burst On-The-Fly Error Correction.
- SilentSeek™.
Korte samenvatting Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD, 30 GB, Ultra-ATA/66, 4200 RPM, 1.8", 2 MB, 15 ms
Lange samenvatting Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf :

Samsung 30GB Ultra-ATA/66 HDD, N1 Series. Opslagcapaciteit harde schijf: 30 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/66, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM. Typisch stroomverbruik: 0,65 W, Stroomverbruik (in standby): 0,3 W. Breedte: 54 mm, Hoogte: 5 mm, Diepte: 71 mm. Stroomvoorziening: +3.3V, Aantal meegeleverde schijven: 1 stuk(s)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung N1 Series 30GB Ultra-ATA/66 HDD 30GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
30 GB
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/66
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Harde schijf, omvang *
1.8"
Drive, omvang buffer
2 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
15 ms
Full stroke seek
26 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
7,14 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
3 ms
Bytes per sector
512
Start/stop-cycli
600000
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
0,65 W
Stroomverbruik (in standby)
0,3 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 60 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 85 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf
-300 - 3000 m
Hoogte bij opslag
-400 - 15000 m
Gewicht en omvang
Breedte
54 mm
Hoogte
Hoogte van het product
5 mm
Diepte
71 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
48 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+3.3V
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Aantal meegeleverde schijven
1 stuk(s)
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Samsung N1 Series 20GB HDD 20GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf Samsung N1 Series 20GB HDD 20GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf
(show image)
HS020GB 20GB HDD  — 
X