X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DXD85205JL
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 17:55:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9724
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s):
De korte redactionele beschrijving van Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s)
Pleomax DVD+R DL 8.5GB, 2.4x, Jewel Case 5-pk

Marketingtekst Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s).
Pleomax DVD-/+R DL gives you another solution to record the maximum capacity data. This can record 8.5GB or 240min of DVD quality video.
Korte samenvatting Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk
Lange samenvatting Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk 8.5GB 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung Pleomax DVD+R DL 8.5GB, Jewel Case 5-pk
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
8,5 GB
Aantal per verpakking*
5 stuk(s)
Kenmerken
Opnametijd
240 min
DVD schrijfsnelheid
2,4x