X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ear-Microphone (Necklace) OAP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AEP069NSEC/STD-OAP
Categorie :
Een headset is een combinatie van een hoofdtelefoon met een microfoontje. Voor hands-free bellen gebruikt men meestal een headset met maar één oordopje, voor bellen via internet of communiceren tijdens spellen gebruikt men er meestal één met twee oordopjes.
mobiele hoofdtelefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 23:43:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8193
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad:
De korte redactionele beschrijving van Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad
Headset inclusief neckstrap

Marketingtekst Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad.
De headset maakt het mogelijk door een goede verstaan- baar heid en het op een eenvoudige wijze aannemen van een gesprek, comfortabel te telefoneren. U heeft daarbij altijd de handen vrij voor andere werkzaamheden.
Korte samenvatting Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad:
Deze korte samenvatting van de Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP, Monauraal, Bedraad, Telefoon
Lange samenvatting Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP Monauraal Bedraad, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Samsung Ear-Microphone (Necklace) OAP. Headset type: Monauraal. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Compatibiliteit: Telefoon
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Headset type*
A headset is headphones combined with a microphone, or one headphone with a microphone. Headsets provide the equivalent functionality of a telephone handset but with hands-free operation. Types of headsets include single earpiece (monaural) and double earpiece.
Monauraal
Prestatie
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Telefoon