X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ricoh
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Duplex Unit AD610
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
402343
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4961311012518
Categorie :
Met een duplex unit kunt u uw printer voortaan automatisch dubbelzijdig af laten drukken. Op deze manier kunt u tot wel 50% besparen op uw papierverbruik en veel efficiënter werken bij bijvoorbeeld het afdrukken van boekjes. Zowel goed voor uw portemonnee als voor het milieu!
duplexeenheden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Ricoh: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:34:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44265
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Ricoh Duplex Unit AD610:
De korte redactionele beschrijving van Ricoh Duplex Unit AD610
Duplex Unit AD610

Marketingtekst Ricoh Duplex Unit AD610

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Ricoh Duplex Unit AD610.
Ricoh is one of the world's leading suppliers of office automation equipment, including copiers, facsimile machines, data processing systems, and related supplies.
Korte samenvatting Ricoh Duplex Unit AD610:
Deze korte samenvatting van de Ricoh Duplex Unit AD610-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Ricoh Duplex Unit AD610, A3, A4, A5
Lange samenvatting Ricoh Duplex Unit AD610:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ricoh Duplex Unit AD610, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ricoh Duplex Unit AD610. ISO A-series afmetingen (A0...A9): A3, A4, A5
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Mediaformaten
ISO A-series afmetingen (A0...A9)
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A3, A4, A5
Technische details
Ondersteunde gewicht(en) media
60 - 105 g/m²
Standaard mediaformaten
8.5" x 11", 8.5" x 14", 11" x 17"